Glutenfrie Valentines hjerter

Glutenfrie Valentines hjerter

Valentins hjerter med en lækker saftig mazarinkage, med et indlæg af brombær pure, brombær smørcreme på toppen, et fint gammelrosa marcipan bånd. Og på toppen et lyserødt sejl med ” I love you “

Kagen er glutenfri, da den er bagt med mandelmel.

Valentines day den mest romantiske dag for nogle, andre er helt lige glade. Enten det er noget der bliver fejret eller ej, er det en sød tanke, at huske på kærligheden, for kærligheden den skal passes og plejes, ellers forsvinder den.

Så husk nu, at passe på den kærlighed, hvad enten det er valentines day eller ej.

Hjerterne kan bages året rundt og brombærrene som jeg har brugt i disse fine hjerter, kan udskiftes med blåbær, jordbær, hindbær eller andre bær.

Forb. tid30 minutter
Tilb. tid30 minutter
30 minutter
Samlet tid1 time 30 minutter
Antal: 8

Equipment

  • Silikoneform 8 hjerter.
  • Silikoneform halvkugle 2 cm
  • "I love you" blister form
  • Tyl, det kunne være en stjerne tyl
  • Engangssprøjte pose

Ingredienser

Brombær midte:

  • 150 g Brombær
  • 3 spsk Vand
  • 2 spsk Sukker
  • 1 spsk Citronsaft
  • 1/2 tsk Melatin

Mazarinkage:

  • 100 g Hvid chokolade
  • 50 g Sukker
  • 100 g Smør
  • 50 g Marcipan
  • 50 g Mandelmel
  • 3 stk Æg

Marcipan bånd:

  • 200 g Marcipan
  • 100 g Flormelis
  • 25 g Glukosesirup
  • Rød pulver farve

Topping:

  • 100 g Blødt smør
  • 200 g Flormelis
  • Resten af brombær pureen

I love you sejl:

  • 1 ark I love you blister
  • 1 pose Dekomelt i lyserød

Sådan gør du

Brombær midte:

  • Kog alle ingredienserne i en gryde i 10 min. på mellem varme, minus melatin.
  • Blend massen og sigt kernerne fra.
  • Kom massen tilbage i gryden og rør melatin i, lad masse boble let 1 minuts tid.
  • Placer 1/2 kugle formen på et spækbræt
  • Kom massen i 1/2 kugle formen og stil på frys til dagen efter.
  • Gem 4-5 spsk til topping

Mazarinkage:

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Smelt sukker, chokolade og smør i en gryde.
  • Tag gryden af varmen og pisk 1 æg i af gangen.
  • Riv marcipanen groft.
  • Vend marcipan og mandelmel i.
  • Kom 1/2 af massen op i de 8 huller i silikoneformen, helt brombærindlægget i fryseren, læg 1/2 kuglerne sammen 2 og 2 og læg dem den i massen, 1 kugle i hvert hjerte, hæld resten af mazarindejen over og bag dem i ca. 30 min.
  • Afkøles på en rist.

Marcipanbånd:

  • Ælt alle ingredienser sammen. Det er en fordel, at bruge engangshandsker.
  • Drys bordet med lidt flormelis, rul marcipanen ud med en plast kagerulle og skær med en kniv baner det passer i højden på mazarinhjertet, plus 3 mm mere og så det passer i længden.
  • Læg marcipanbåndet omkring hjertet, pres det let ind til kagen.

Topping:

  • Pisk smørret 5 min
  • Tilsæt flormelis og pisk 5 min
  • Tilsæt brombær pure efter smag.
  • Kom toppingen op i en sprøjtepose med tyl i.
  • Sprøjt topping på hjerterne i et fint mønster.

I love you sejl:

  • Smelt dekomelt i microovnen og kom massen i blisterpakken.
  • Lad dekomelten køle helt af.
  • Tag dekomelten ud af blisterpakken og sat de fine I love you sejl på hjerterne.
  • God fornøjelse.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *