Kog alle ingredienserne i en gryde i 10 min. på mellem varme, minus melatin.
Blend massen og sigt kernerne fra.
Kom massen tilbage i gryden og rør melatin i, lad masse boble let 1 minuts tid.
Placer 1/2 kugle formen på et spækbræt
Kom massen i 1/2 kugle formen og stil på frys til dagen efter.
Gem 4-5 spsk til topping
Mazarinkage:
Tænd ovnen på 180 grader.
Smelt sukker, chokolade og smør i en gryde.
Tag gryden af varmen og pisk 1 æg i af gangen.
Riv marcipanen groft.
Vend marcipan og mandelmel i.
Kom 1/2 af massen op i de 8 huller i silikoneformen, helt brombærindlægget i fryseren, læg 1/2 kuglerne sammen 2 og 2 og læg dem den i massen, 1 kugle i hvert hjerte, hæld resten af mazarindejen over og bag dem i ca. 30 min.
Afkøles på en rist.
Marcipanbånd:
Ælt alle ingredienser sammen. Det er en fordel, at bruge engangshandsker.
Drys bordet med lidt flormelis, rul marcipanen ud med en plast kagerulle og skær med en kniv baner det passer i højden på mazarinhjertet, plus 3 mm mere og så det passer i længden.
Læg marcipanbåndet omkring hjertet, pres det let ind til kagen.
Topping:
Pisk smørret 5 min
Tilsæt flormelis og pisk 5 min
Tilsæt brombær pure efter smag.
Kom toppingen op i en sprøjtepose med tyl i.
Sprøjt topping på hjerterne i et fint mønster.
I love you sejl:
Smelt dekomelt i microovnen og kom massen i blisterpakken.
Lad dekomelten køle helt af.
Tag dekomelten ud af blisterpakken og sat de fine I love you sejl på hjerterne.