Honninghjerter fordej

Honninghjerter fordej

Så er det nu, du skal i gang med fordejen til julens honning hjerter og bomber, så dejen kan udvikle en dejlig smag. Jeg har set, at de store konditorrier alle sætter gang i deres fordej, når decembers julebag er overstået. En måneds tid før er rigeligt.

Jeg skal både lave honninghjerter og honningbomber. For jeg elsker begge dele og syntes begge hører julen til.

Det tager kun 30 min. Resten skal gøres i december. Hurra for første juleforberedelse i hus.

Forb. tid30 min
Samlet tid30 min

Equipment

  • 1 gryde
  • 2 lufttætte bøtter
  • 1 dejskraber

Ingredienser

Honninghjerter fordej:

  • 800 g Kagehvedemel
  • 400 g Honning
  • 400 g Mørk sirup

Sådan gør du

Honninghjerter fordej:

  • Varm honningen op i en gryde til alt er smeltet.
  • Tilsæt 400 g kagehvedemel
  • Rør rundt til massen er samlet.
  • Kom massen op i en lufttæt bøtte. Jeg bruger en condibøtte.
  • Varm den mørke sirup op i en gryde og smelt den uden at koge.
  • Kom 400 g kagehvedemel i.
  • Rør rundt til massen er samlet.
  • Kom massen i en lufttæt bøtte.
  • Sæt de to bøtter i et skab til de skal bruges i december måned.
  • Resten af opskriften kommer senere.