Go Back

Forb. tid30 minutter
Samlet tid30 minutter

Equipment

  • 1 gryde
  • 2 lufttætte bøtter
  • 1 dejskraber

Ingredienser

Honninghjerter fordej:

  • 800 g Kagehvedemel
  • 400 g Honning
  • 400 g Mørk sirup

Sådan gør du

Honninghjerter fordej:

  • Varm honningen op i en gryde til alt er smeltet.
  • Tilsæt 400 g kagehvedemel
  • Rør rundt til massen er samlet.
  • Kom massen op i en lufttæt bøtte. Jeg bruger en condibøtte.
  • Varm den mørke sirup op i en gryde og smelt den uden at koge.
  • Kom 400 g kagehvedemel i.
  • Rør rundt til massen er samlet.
  • Kom massen i en lufttæt bøtte.
  • Sæt de to bøtter i et skab til de skal bruges i december måned.
  • Resten af opskriften kommer senere.