Go Back

Forb. tid15 minutter
Samlet tid15 minutter

Equipment

  • Pande
  • Palet
  • Bagepapir

Ingredienser

  • 400 g Mandler
  • 350 g Sukker
  • 1 1/2 dl Vand

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser på panden
  • Tænd på højeste varme
  • Læg et stykke bagepapir på bordet.
  • Du skal røre i massen hele tiden, ellers brænder det på.
  • Først koges vandet væk
  • Så bliver massen tyk, som grød. Røre, røre, røre.
  • Herefter lægger massen sig om mandlerne
  • Nu skal du holde meget øje med massen.
  • Mandlerne bliver hvide.
  • Nu vil sukkermassen begynde, at smelte igen.
  • Sukkermassen må kun smelte en lille smule.
  • Hæld massen ud på et stykke papir.
  • Afkøles
  • De brændte mandler nullers fra hinanden i mellem to hænder.
  • Opbevares på fine glas.