Rør alt sammen på røremaskine i ca. 10 min. til dejen slipper skålens kanter.
Smør en condibøtte eller anden bøtte med låg, med olivenolie.
Kom dejen i bøtten og fold dejen. Alle 4 siden foldes ind under dejen.
Dejen hæver 30 min på køkkenbordet.
Fold igen dejen.
Sæt dejen på køl til næste dag.
Næste dag tages dejen ud 3-4 timer før pizzaen skal laves.
Lad dejen stå på bordet 2 timer.
Hæld dejen ud på bordet og del i 4.
Hvert stykke foldes ind over sig selv på alle 4 sider.
Vend dejen om og spænd dejen op. Læg din hånd over dejen som en hule og rul dejen rundt under håndhulen. Dejen skal sidde lidt fast på bordet, så dejen bliver spændt op.
Drys bordet med durum mel.
Læg alle 4 dej boller på durum melet, drys durum mel over dej bollerne, kom film over og lad dej bollerne hvile på bordet 1-2 timer.
Læg bagestål i ovnen og skru op på max. Stålet skal varme op i minimum 40 minutter. Har du ikke et bagestål, kan en bageplade bruges på samme måde. Når bagestålet er varmt, kan du bage flere pizzaer i træk eller bage en gang boller, nu når stålet er varmt.
Så er din dej klar til, at blive til pizza.
Jeg trykker min dej ud med fingerspidserne i godt med durum mel på bordpladen.
Kom tomatsovs, ost ( revet rød chedder ), oksekød i små klumper på størrelse med en teskefuld på pizzaen og hvad du ellers ønsker af fyld.
Bages 6-10 min
Den færdige pizza drysses med oregano og spinat, eller hvad du ønsker.