Tænd oven på 180 grader varmluft
Smelt 811 chokolade og smør i en skål i micro ovn.
Afkøl chokolade/smør massen.
Pisk sukker og æg godt med en håndmixer et par minutter.
Vend med en dejskraber chokolade/smør blandingen i æggemassen.
Vend med dejskraberen mandelmel og salt i dejen.
Kom brownie dejen i en sprøjtepose.
Spray smør i hullerne på silikoneformen
Sprøjt 20 g browniedej i hvert hul på silikone formen.
Hak de 15 g karamel chokolade og læg dem oven i brownie dejen i formen.
Bages midt i ovnen ca. 15 min.
Afkøles helt og vendes forsigtigt ud.
Når ovnen er i gang, bages kiksen.
Læg forsigtigt de kolde kiks på en airmåtte og læg den anden airmåtte over kiksen.
Som beskrevet ovenfor, har du ikke to airmåtter, bruger du to stykker bagepapir.
Bages på 180 grader varmluft midt i ovnen i 12 min.
Kiksen på ikke blive mørk.
Afkøles på en bagerist
De 75 g hasselnødder til nøddeovertrækket, lægges på et stykke bagepapir og ristes i ovnen til de er godt mørkebrune.
Kom hasselnødderne i et viskestykke og nuldre hinderne af.
De afskaldede hasselnødder afkøles helt og hakkes fint i minihakker.