Tænd oven på 180 grader, hvis du har fået slukket den.
Vej de tørre ingredienser af i en skål.
Slå æggene ud i en skål (Måske skal du ikke bruge begge æg) og pisk dem let sammen.
Kom vand og smør i en gryde og varm det op til kogepunktet, så smørret er smeltet.
Tag gryden af varmen og lad den stå 5 min, for at køle lidt af.
Med en slev røres de tørre ingredienser i og der skal bruges kræfter, så det bliver en samlet masse. Du kan også bruge en elpisker.
Kom det ene æg i og rør grundigt.
Tilsæt ca. 1/2 æg og rør igen.
Tilsæt det sidste hvis det er nødvendigt.
Dejen skal være glat og hvis du kører en finger igennem dejen, skal fingeren efterlade et spor.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
Kom vandbakkelsesdejen op i en sprøjtepose og klip et hul, hullet skal være 1 cm ca.
Sprøjt 12 vandbakkelser ud på bagepapiret, husk afstand.
Tag kiksedejen ud af køleskabet og udstik 5 cm runde kiksestykker
Læg kiksestykkerne oven på vandbakkelserne og tryk dem let ned i .
Bages 35 min næst nederst i ovnen
De første 30 min er det helt FORBUDT, at åbne ovnen.
Sæt en seddel på ovnlågen.
Hvis du åbner falder dine vandbakkelser sammen.
Efter 30 min må du godt åbne og tage en ud og mærke om den er færdig bagt.
Afkøles på en bagerist.