Læg husblas i blød i koldt vand i 10 min.
Kog sukker, vand og glukosesirup til sukkeret er opløst.
Opløs husblas i sukkervæsken.
Kom den hakkede chokolade op i en høj beholder.
Hæld væsken over chokoladen og lad den stå et par minutter.
Nu skal glazen stavblendes. Før stavblenderen langsomt ned i glazen i den ene side, imens beholderen holdes lidt på skrå.
Blend glazen uden at tage blenderen op, der må ikke komme luft bobler i. Tag langsomt stavblenderen op igen.
Del glazen i 3. Hvis du har både fersken og pære.
Kom gul, grøn og orange pulverfarve i. Hun orange hvis du ikke har pære.
Blend hver farve, som beskrevet ovenfor. Husk ingen bobler.
Kom et termometer i hver glaze.
Kom film over glazen, så filmen rør glazen.
Kik på temperaturen ind imellem.
Du kan glaze, når glazen er 35-37 grader.