Start med at riste hasselnødderne godt brune i ovnen, på 200 grader. Jeg kan godt lide dem meget brune.
Hasselnødderne hældes i et viskestykke, pak viskestykket sammen om nødderne, og grub med hænderne, så skallerne løsnes.
Rul nødderne ud til den ene side, af viskestykket og kom dem over i en skål.
Viskestykket med skallerne, rystes uden for.
Blend nødderne i en minihakker, mellem fint. Eller hak dem med en kniv.
Tag 1/3 fra .
Bland nutella, feuilletine og de 2/3 hakkede nødder godt.
Stil på køl til massen har sat sig.
Tril kugler i ønskede størrelse i hænderne med engangs handsker på, Det er nemmest.
Sæt kuglerne på bagepapir og stil dem tilbage på køl, til de igen er lidt hårde. Eller til dagen efter.
Smelt den mørke chokolade i micro til 32 grader og bland den sidste 1/3 del nødder i.
Vend kuglerne i chokolade/nødde blandingen
Sæt dem på bagepapir og tilbage på køl.
Dekorer med guldstøv eller pak kuglerne ind i guld papir.
Opbevares på køl i tætsluttende boks.