Opmål marcipanen i stykker af 15 gram
Og nougat i stykker a 2 gram.
Saml et marcipan stykke om et stykke nougat og tril det til en kugle i dine hænder.
Sættes på køl 15 min ca.
Smelt chokoladen i en skål i microovnen, så den ender på 32 grader. ( Således, 30 sek, rør i chokoladen, 30 sek, rør i chokoladen, 15 sek, rør, 15 sek, rør længe og grunddigt. Er der stadig chokoladeklumper, så 10 sek, rør. nu skulle alt chokoladen gerne være smeltet.
Dyp alle kuglerne i chokoladen , afdryp og læg på bagepapir.
Chokoladen skal størkne helt, kom kuglerne på køl 10 min.
Kom æggehviden op i en skål og tilsæt flormelis, så det bliver en tyk pasta.
Det svenske perlesukker skal knuses helt fint, enten i en morter, en minihakker eller en kaffekværn.
Perlesukkeret kommet i en stor skål.
Kom marcipankuglerne op i æggehviden og rul den rundt, så hele kuglen er dækket. Enten med en gaffel eller med engangshandsker på og op i hænderne.
Trilles i sukkeret og sættes på bagepapir.