Go Back

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid30 minutter

Ingredienser

  • 6 dl Fløde
  • 20 g Flormelis
  • 100 g Pasteuriseret æggeblommer
  • 1/2 Vaniljestang
  • 100 g God hvid chokolade Jeg bruger Callebaut Velvet

Sådan gør du

  • Start med chokoladeganachen
  • Varm 1 dl fløde op til næsten kogepunktet.
  • Hæld fløden over chokoladen og rør til massen er helt homogen.
  • Sæt massen på køl. Denne proces kan laves dagen før.
  • PIsk 5 dl fløde helt stift.
  • Del vaniljestangen og mas kornene ud i flormelis
  • Pisk æggeblommer, flormelis og vanilje til en meget tyk snaps.
  • Pisk æggesnaps og ganache sammen
  • Vend fløden heri.
  • Kom massen i en fryseegnet bøtte og frys i mindst 4 timer eller natten over.