Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Forb. tid
30
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
30
minutter
min
Samlet tid
2
timer
t
30
minutter
min
Antal:
12
Ingredienser
650
gr
Revet squash
6
stk
Æg
150
gr
Brun farin
100
gr
Mørkt rørsukker
150
gr
Smeltet smør
150
gr
Hvedemel
2
tsk
Vaniljepasta eller 1/2 vaniljestang
2
tsk
Bagepulver
1
tsk
Natron
3
tsk
Kanel
1/2
tsk
Allehånde
1/2
tsk
Ingefær
Et nip salt
2
Spsk
God Kakao
Jeg har brugt Callebaut, da den har en lækker mørk intens smag.
100
gr
Hakkede valnødder
150
gr
Hakkede chokolade
Jeg har brugt Callebaut, gold, mørk og hvid.
Ostecreme:
50
gr
Blødt smør
150
gr
Flormelis
150
gr
Philadelphia ost, netral
1
tsk
Vaniljepasta
1
stk
Øko citron
Pynt:
1
stk
Mellem str squash
Store chokoladekugler
Jeg har købt mine i Meny
Sådan gør du
Start med at tænde ovnen på 175 grader
Pisk æg og de to slags sukker til en luftig masse, det kan godt tage lidt tid.
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål.
Det smeltede smør de tørre ingredienser piskes i æggemassen, til det lige akkurat er blandet sammen.
Valnødder, chokolade og den revet squash vendes i massen.
Kom bagepapir i bunden af en springform 26 cm og hæld dejen heri.
Bages i midten af ovnen ca. 30 min til kagen er gennembagt og kun lige gennembagt.
Afkøles på en bagerist.
Når kagen er helt kold, delen den i tre lige tykke bunde.
Ostemasse:
Det bløde smør og flormelis piskes på maskine eller med håndmixer i 5 min
Tilsæt, citronskal, vanilje og ost. Pisk det let sammen, så du har en homogen masse. Piskes der for længe, bliver ostemassen tynd.
Kom ostemassen op i en sprøjtepose og læg på køl indtil den skal bruges.
Squash chips:
Squashen skæres på mandolinjern i ultra tynde skiver.
Bages i ovnen på 100 grader til de er tørre.
Vendes under vejs.
Samling af kagen:
Læg en bund på et fint fad og klip en stort hul i sprøjteposen,
Sprøjt store bløde dutter ud på bunden, læg en bund på og gentag.
Lige inden servering, lægges squash chips på toppen af kagen og den pyntes med chokolade kugler, hvis du ønsker det.
Server og nyd.
Velbekomme