Kog de 7 dl ananas saft ned, til 3 dl sammen med 2 spsk. sukker og saft af citronerne til sirup.
Lad siruppen køle helt af i køleskabet
Pisk en æggesnaps af æggeblommer og de to spsk. sukker, tilsæt vanilje.
Vend æggesnaps og skyr sammen.
Pisk fløden til let skum.
Vend ananas siruppen i æggesnapsen og vend fløde i.
Kom ismassen i dine forme. Husk ispinde. Og lad dem fryse.
Når isen er helt frossen, tages formene af.
Læg isen tilbage i fryseren.
Når isen er helt frossen igen tilberedes overtrækket.
Har du ikke karamelliseret hasselnødder, kan du riste hasselnødder ca. 10 min i ovnen og gnide hinderne af i et viskestykke, hakke nødderne, smelte et par spsk. sukker på en pande og vende nødderne heri. Afkøles på et stykke bagepapir
Smelt chokoladen i micro og kom chokoladen i et højt smalt glas.
Dyp ispindene i chokoladen.
Vend isen i nødderne og læg isen tilbage på frost.