Rul bunden ud og fjern forsigtigt bagepapiret bunden er bagt på.
Smør forsigtigt lemon curd udover hele bunden.
Derefter smøres pistacie cremen oven på lemon curden.
Start med at lave et ombuk i den ene enden, derefter rulles rouladen stramt. Brug papiret til at rulle med.
Når rouladen er rullet, kan du med fordel rullen den ind i bagepapiret til den skal smøres op.
Ælt marcipan med flormelis og glukose. Del den op og indfarv. Jeg har tidligere bare rullet marcipan ud.
Udrul den farvede marcipan så den passer til rouladen.
Pisk fløden til let skum og smør rouladen op.
Pak marcipanen om. Skær enderne pænt af. Og læg rouladen på et fad med samlingen ned.
Rouladen pyntes med den grønne ubagte marengsmasse i en sprøjtepose med en fin tyl. De bagte marengs, hornvioler og pistacie
Rouladen kan sagtens spises uden marcipan og spises nybagt.
Velbekomme.