Start med at fjerne alle benene fra fisken.
Tør fisken godt med køkkenrulle.
Læg fisken i et ildfast fad.
Drys sukker og salt over fisken og tryk det godt fast..
Skrald rødbeden.
Rødbede og fennikel hakkes i minihakker eller rives på et rivejern..
Kom rødbede og fennikel oven fisken, sørg for at hele fisken er dækket. Tryk det godt fast på fisken.
Hæld gin forsigtigt over.
Læg et stykke film helt ned over fisken og et stykke film over fadet.
Sæt på køl i 2 døgn.
Fisken vendes og pakkes igen ind.
Efter et døgn, samlet 3 døgn er fisken færdig.
Skæres i tynde skiver og nydes.
Eksempel på servering:Skiver af laks rulles til roser og sættes i kanten af en tallerken.Imellem lakse roserne placeres forskelligtSalatFrisk bælges ærterSlikærter, skåret på skråSyltede agurkerKrydderurterBlomster, spiseligeMango kuglerMelonkuglerAspargesSmå kogte kolde kartoflerTomater RadisserDutter af aioliDutter af avocadocremeBrug det du kan li` eller det der er i køleskabet/urtehaven.