Lun mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt resten minus smør og rør godt.
Når dejen er godt sammenhængende, jeg rører ca. 5 min maskinen tilsættes smørret i små bidder.
Arbejd smørret godt ind i dejen.
Når smørret er inkorporeret i dejen, hældes dejen ud på et mel drysset bord.
Film dejen og lad den hæve 30 min på køkkenbordet.
Træk dejen ud til en firkant.
Læg alle 4 siden ind over midten.
Vend dejen om og spænd den op.
Film igen.
Gentag 2 gange.
Dejen er nu færdig hævet og deles i 20 stykker.
Tril/spænd dejen op under din hånd.
Sæt dine boller på en bageplade med bagepapir.
Star med en bolle på midten og sæt bollerne rundt om med en lille smule afstand, så der bliver 5 i næste ring osv.
Vil du gerne have en helt skarp kant, kan du sætte en bagering uden om.
Lad bollerne hæve til de rører hinanden, det tager ca. 30 min.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Pensel bollerne med et sammenpisket æg og drys med de forskellige kerner.
Bages ca. 30 min.
Stik et termometer i en bolle, temperaruren skal være 98 grader, så er bollerne færdige.
Afkøles på en bagerist.