Go Back

Antal: 9

Ingredienser

Wienerdej:

  • Se under wienerdej

Remonce:

  • 100 g Lurpak smør
  • 100 g Sukker
  • 100 g Marcipan revet

Fyld:

  • 1 glas Hindbærsyltetøj
  • 2 tsk Geleringmiddel

Pynt:

  • 1 stk. Æg
  • Flormelis
  • Pasteuriseret æggehvide
  • Hindbærstøv
  • Skovsyre
  • Frysetørret Hindbær

Sådan gør du

Wienerdej:

  • Se under wienerdej i et andet opslag, hvordan du laver wienerdejen.

Remonce:

  • Bland alle ingredienser godt sammen.

Fyld:

  • Kom hindbærsyltetøjet i en gryde og kog det op, tilsæt geleringsmiddel og lad det koge et par minutter.
  • Sæt på køl.

Wienerdejen:

  • Dejen rulles ud på et meldrysset bord til 40x40 cm
  • Del dejen i 9 stykker.
  • Læg en klat remonce på midten.
  • Tag alle 4 spidser og pres dem let ned i midten.
  • Lægges på en bageplade med bagepapir.
  • Hæver 2 timer, dækket med et viskestykke.
  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Lav en fordybning i midten og kom en teske fuld hindbærsyltetøj i fordybningen.
  • Pensel med et sammenpisket æg.
  • Bages midt i ovnen 12-15 minutter.
  • Afkøles på en bagerist.

Pynt:

  • Pisk flormelis, æggehvider og hindbærstøv sammen til en tyk pasta.
  • Læg en ring af glasur på hver spandauer.
  • Pynt med skovsyre og frysetørret hindbær