Go Back

Forb. tid30 minutter
Samlet tid27 minutter

Equipment

  • Engangshandsker

Ingredienser

  • 250 g Honninghjerter, honningkage rester
  • 100 g Smeltet mørk chokolade Det skal bare smeltes, ikke tempereres
  • 3 spsk. Abrikosmarmelade eller kirsebærsovs.
  • 2 spsk. God rom Alternativt essens.
  • 1 spsk. Kakaopulver

Pynt:

  • 100 g Smeltet mørk chokolade Jeg bruger Callebaut 811
  • Julekrymmelpynt

Sådan gør du

  • Alle ingredienser æltes sammen, enten på røremaskine eller i hånden ( med engangshandsker )
  • Trilles til kugler i den ønskede størrelse.
  • Smelt chokoladen i micro.
  • Tag to engangshandsker på.
  • Kom en tsk. chokolade i den ene hånd, tril kuglen i den og tril derefter i julekrymmel. Gentag til alle kugler er dækket af chokolade og julekrymmel.
  • Opbevares på køl i en tætsluttende plastboks, eks. en condibøtte.
  • Chokolade i den ene hånd og den anden hånd til at trille i krymmel med.
  • Sidste punkt spis løs.