Læg husblas i blød i koldt vand i 10 min.
Kog kirsebær og sukker op.
Blend massen.
Knug vandet fra husblassen og rør husblassen ud i massen.
Smelt 100 g hvid chokolade i micro og vend chokoladen i massen.
Pisk fløden til bløde toppe.
Vend forsigtigt fløden i kirsebærmassen.
Tag 2 1/2 dl mousse fra og kom peber i. Smag på moussen, så det passer din smag.
Kom varmt vand i boblekransen og slå vandet ud igen, men den skal ikke tørres.
Stil formen på et spækbræt, det gør det meget nemmere, at transportere formen til fryseren.
Kom de 2 1/2 dl mousse i bobleformen.
Skær de 10 Amarena kirsebær i 1/2 eller 1/4 og læg dem i moussen.
Sørg for at skrabe kanten af bobleformen af. så den er helt plan.
Sæt på frost natten over.
Resten af moussen skal bruges til selve kagen.