Kom sukker, sirup, glukosesirup og vand i en gryde. Bring det i kog og lad det koge til 140 grader. Der må ikke røres i gryden.
Imens piskes æggehviderne stive i en røremaskine med piskeris på.
Tilsæt de 2 spsk. sukker og pisk igen.
Når sukker massen i gryden når 140 grader, hældes sukkermassen i en tynd stråle, ned i de stift piskede æggehvider i mens røremaskinen kører på 1/2 kraft. Husk at sukkermassen skal hældes ude i siden af røreskålen. Skrue helt op for hastigheden på røremaskinen og pisk til massen bliver sej og ligner fransk nougat.
Kom massen ud på bordet og ælt, kort nødderne/tørret frugt og revet limeskal ind i.
For en firkantet eller aflang box med bagepapir og pres massen ned i. Så der kommer en lige overflade.
Afkøles ved stuetemperatur til næste dag.
Skæres ud i passende str.
Opbevares i tæt sluttende box.