Go Back

Tilb. tid1 time
30 minutter
Samlet tid1 time 30 minutter

Ingredienser

  • 250 g Sukker
  • 1/2 L Fløde
  • 150 g Glukosesirup
  • 1/2 tsk. Fint lakridspulver Johan Bulow` s smager fantastisk
  • Et nip salt

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne op i en gryde. Minus salt og lakridspulver.
  • Lad massen koge op og skru ned på 4-5 ca. Massen skal stå og småboble, men ikke koge. Rør i massen engang imellem. Så den ikke sætter sig i bunden.
  • Det tager en lille times tid.
  • Når massen er 120 grader, er den færdig.
  • Tilsæt salt og lakrids.
  • Kom karamelmassen op i en firkantet box foret med bagepapir.
  • Luk boxen og lad karamelmassen sætte sig et døgns tid.
  • Karamelmassen skæres i passende stykker og pakkes ind i karamel papir.