Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Tilb. tid
1
time
t
30
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
30
minutter
min
Ingredienser
250
g
Sukker
1/2
L
Fløde
150
g
Glukosesirup
1/2
tsk.
Fint lakridspulver
Johan Bulow` s smager fantastisk
Et nip salt
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne op i en gryde. Minus salt og lakridspulver.
Lad massen koge op og skru ned på 4-5 ca. Massen skal stå og småboble, men ikke koge. Rør i massen engang imellem. Så den ikke sætter sig i bunden.
Det tager en lille times tid.
Når massen er 120 grader, er den færdig.
Tilsæt salt og lakrids.
Kom karamelmassen op i en firkantet box foret med bagepapir.
Luk boxen og lad karamelmassen sætte sig et døgns tid.
Karamelmassen skæres i passende stykker og pakkes ind i karamel papir.