Go Back

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 50 stk. ca.

Ingredienser

  • 200 g Havregryn, de fine
  • 150 g Sukker
  • 100 g Smør, blødt
  • 35 g Kakao. Jeg bruger Valrhona. Den er usødet, men har en meget dyb og lækker smag.
  • 50 ml Espresso. Eller meget stærk kaffe.
  • 1-2 spsk Mørk god rom.
  • 1 tsk Vaniljepasta. Eller 1/4 vaniljestang.

Pynt:

  • 5 spsk Perlesukker.

Sådan gør du

  • Ælt alle ingredienser sammen.
  • Smag til med rom og kaffe.
  • Tril til kugler i dine hænder.
  • Læg kuglerne på bagepapir og stil dem på køl en 1/2 time, hvis kuglerne er meget bløde.
  • Kom perlesukker i en flad skål og kom 5 kugler op i. Drej skålen rundt, så alle kugler er dækket af perlesukker. Gentag.
  • Opbevar havregrynskuglerne på køl i en tæt sluttende bøtte.