Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Antal:
50
stk. ca.
Ingredienser
200
g
Havregryn, de fine
150
g
Sukker
100
g
Smør, blødt
35
g
Kakao.
Jeg bruger Valrhona. Den er usødet, men har en meget dyb og lækker smag.
50
ml
Espresso. Eller meget stærk kaffe.
1-2
spsk
Mørk god rom.
1
tsk
Vaniljepasta. Eller 1/4 vaniljestang.
Pynt:
5
spsk
Perlesukker.
Sådan gør du
Ælt alle ingredienser sammen.
Smag til med rom og kaffe.
Tril til kugler i dine hænder.
Læg kuglerne på bagepapir og stil dem på køl en 1/2 time, hvis kuglerne er meget bløde.
Kom perlesukker i en flad skål og kom 5 kugler op i. Drej skålen rundt, så alle kugler er dækket af perlesukker. Gentag.
Opbevar havregrynskuglerne på køl i en tæt sluttende bøtte.