Go Back

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid1 time
15 minutter
Samlet tid1 time 30 minutter
Antal: 25 stk

Ingredienser

  • 110 g Smør i små tern
  • 75 g Brun Farin
  • 20 g Sammenpisket æg
  • 125 g Kagehvedemel
  • 1/2 Vaniljestang, kornene.
  • 25 g Nøddeflager
  • 25 g Hakket mørk chokolade

Sådan gør du

  • Rør smør, brun farin, vaniljekorn, æg og mel sammen.
  • Tilsæt nøddeflager og chokolade og rør det i.
  • Kom massen på et stykke bagepapir og form massen til en pølse, i den str du ønsker dine småkager.
  • Læg massen på køl en times tid.
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær 3 mm skiver af småkagepølsen og placer dem på et stykke bagepapir.
  • Bages ca, 8-10 min i midten af ovnen.
  • Afkøl
  • Opbevares i kagedåse.