Go Back

Jule hindbærsnitter

Forb. tid30 minutter
Tilb. tid15 minutter
1 time
Samlet tid1 time 45 minutter

Equipment

  • Metaludstikker

Ingredienser

  • 75 g Mel
  • 25 g Kakao
  • 1 tsk Cakefactor
  • 50 g Flormelis
  • Et nip Salt
  • 75 g Smør
  • 1/2 Æg

Marmelade:

  • Kvædemarmelade

Pynt:

  • Flormelis
  • Pasteuriseret æggehvide
  • Pulverfarver, rød, grøn osv
  • Forskelligt sukkerpynt

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser sammen til det ligner smuller og samle med ægget.
  • Rul dejen ud imellem 2 stykker bagepapir i ca. 3-4 mm tykkelse.
  • Læg på køl 1 times tid.
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Udstik i ønskede figurer. Husk at der skal være to af hver.
  • Bages i midten af ovnen ca. 8 min.
  • Afkøles.
  • Rør flormelis med æggehvide til en tyk pasta, del op i små skåle og indfarv i ønskede farver.
  • Klip en trekant af bagepapiret, der bliver 2 af et ark.
  • Lav et cornet.
  • Dekorer halvdelen af figurene. Lav bundfarven tørre og sprøjt oven på.
  • Dekorer med sukkerpynt efter ønske.
  • Kom kvædemarmelade, opskriften finder du under vinterkagen, på den anden 1/2 af figurene.
  • Læg de dekorerede figurer oven på dem med marmeladen.
  • Nyd dine juleopgraderede hindbærsnitter.