Opløs gæren i det lune vand.
Tilsæt mel, salt, olie, sirup, yoghurt og rør i røremaskine med dejkrogen, til dejen er samlet om dejkrogen. Det tager ca. 10 min.
Kram den revet squash, så eventuelt saft kommer væk fra squashen.
Kom squash og solsikkekerner i dejen og rør det hele let sammen.
Lad dejen hæve til dobbelt str. Det tager 1 time til 1 1/2. Dejen hæver i skålen med et stykke film over eller i en condibøtte med låg på.
Når dejen er færdig hævet, hældes dejen ud på køkkenbordet og deles i 18 stykker.
Rul hver bolle og sæt på en bageplade med bagepapir.
Lad bollerne efterhæve 30 min tildækket med et viskestykke.
Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Og damp hvis din ovn kan det.
Pensel bollerne med sammenpisket æg
Bag bollerne i midten af ovnen ca. 15 -20 min
Lad bollerne afkøle på en bagerist, men nyd en med det samme.