Go Back

Proteinbar

Forb. tid30 minutter
Tilb. tid1 minute
Samlet tid1 time 30 minutter
Antal: 12

Equipment

  • Form til bar

Ingredienser

  • 100 g Hakket mandler
  • 25 g Kakaonips
  • 25 g Morbær
  • 50 g Hampefrø
  • 25 g Tørret solbær
  • 10 g Chiafrø
  • 50 g Rugkerner
  • 2 spsk Vanilje proteinpulver
  • 150 g Mørk Chokolade af god kvalitet Jeg bruger Callebaut

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen i en skål i microovn
  • Rør alle ingredienserne i chokoladen.
  • Kom massen i en bar form. Der bliver ca. til 12 bar.
  • Massen skal sætte sig i ca. en times tid.
  • Dine lækre bar kan nu vendes ud og nydes.
    Opbevares i en tætsluttende bøtte på køkkenbordet.