Se under tebirkes, hvordan dejen laves. Indtil dejen rulles ud for sidste gang.
CITRONCREME:
Citroncremen laves ved at smelte chokolade i microovn og lune fløden, rører det sammen og tilsætte citronsaft. Dæk skålen med film, helt nede ved cremen og stil på køl.
MASCARPONE CREME:
Alt piskes sammen og kommes i en sprøjtepose med en rillet tyl. Og lægges på køl.
Dejen rulles ud til 20 x 50 cm.
Del dejen i 10 lige store stykker.
Remoncen røres sammen og fordeles på midten af hver dej stykke.
Dej stykkerne lukkes nu, ved at tage alle 4 hjørner og klemme dem sammen.
Hver side nippes ( klemmes hele vejen op ) nu sammen, så der er helt lukket ind til remoncen.
Læg bollen på en bageplade, beklædt med bagepapir.
Lad bollerne hæve en 1/2 times tid under et klæde.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Når dejen er hævet, pensles bollerne med et sammen pisket æg.
Bages ca. 15-20 min på næst nederst rille
Afkøles
Bollerne klippes op med en saks.
Fyldes med citroncreme i midten og mascarpone cremen uden om.
Overbollen lægges på og der kan drysses med hakket pistacie og sigtes med flormelis.
Har du overskud af mascarpone cremen, kan den duttes på toppen.
Velbekomme