Lun mælken og udrør gæren heri.
Tilsæt æg og fuldkornsdurummel og rør det godt sammen på røremaskinen med dejkrog.
Herefter tilsættes salt og hvedemelet. Rør igen godt, så det bliver en sammenhængende masse.
Smørret tilsættes dejen i små stykker imens maskinen kører.
Ælt dejen på maskinen indtil dejen slipper dejkrogen.
Lad dejen hæve til dobbelt str. Jeg bruger en stor kondibøtte med låg og sætter en elastik omkring bøtten, så er det nemt, at følge med i hævningen.
Hæld dejen ud på bordet og dej i 10 stk.
Tril hvert stykke dej til en aflang pølse og læg pølsebrødene i en bradepande med bagepapir, så de næsten ligger side om side.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Efterhæver 30 min eller til de er sammenvokset.
Pensel pølsebrødene med sammen pisket æg.
Bages ca 10-15 midt i ovnen.
Afkøles på en bagerist.