Go Back

Store chewy cookies

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid45 minutter
Antal: 16

Ingredienser

  • 100 g Mørk rørsukker
  • 100 g Lys rørsukker
  • 60 g Muscovado sukker
  • 1 tsk Salt
  • 150 g Smeltet smør
  • 2 stk Æg
  • 1 tsk Vanilje paste
  • 1/2 tsk Bagepulver
  • 1/2 tsk Natron
  • 225 g Hvedemel
  • 100 g Lyse chokoladeknapper Jeg har brugt Callebaut velvet 32 %
  • 100 g Mælke chokoladeknapper/ karamel Jeg har brugt Callebaut gold 30,4 %
  • 100 g Mørke chokoladeknapper Jeg har brugt Callebaut 811 54,5 %

Topping:

  • 1/2 tsk flagesalt

Sådan gør du

  • Pisk sukker, vaniljepasta og smeltet smør godt.
  • Tilsæt æg og pisk igen.
  • Si de tørre ingredienser ned i massen og rør det sammen med en grydeske.
  • Kom chokoladeknapperne i og rør det kun lige sammen.
  • Lad dejen hvile 30 min på køl.
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • På en bageplade med bagepapir sættes dejen med en iskugleske, har du ikke det, bruger du en spiseske med top.
    Dejkuglerne flader meget ud, så sæt kun 4 på hver plade.
  • Drys hver kugle med lidt flagesalt.
  • Bages i ovnen ca. 15 min. Dine cookies skal stadig være let bløde, når de er færdig bagt.
  • Afkøles og løsnes fra bagepapiret.
  • Nydes eller opbevares i kagedåse.