Start med at veje alle ingredienserne af.
Find en firkantet beholder og for den med bagepapir. Først den ene vej og derefter den anden vej.
I en gryde kommer du sukker, fløde og glukose.
Massen skal op og koge. Rør med en dejskraber og pas på det ikke brænder fast i bunden.
PAS PÅ BØRNENE, HJÆLP DEM
Brug et termometer til at holde øje med temperaturen.
Når massen når 115-117 grader er karamellen færdig.
Tag gryden af varmen og smelt fint hakkede chokolade heri.
Resten af ingredienserne kommes i karamellen og røres godt rundt.
Hele herligheden hældes op i den beholder du har valgt. Tryk massen godt ned, drys med chokoladekugler eller andet pynt.
Stilles på køl en times tid eller to, til massen er helt kold.
Tag hele massen op og skær dine muslibar i passende stykker
Dine muslibar opbevares på køl, selvfølgelig i en tætsluttende beholder, hvid de når dertil.
Så er der bare tilbage og sige:Nyd dem.