Hæld alle ingredienser i røremaskinen og lad røremaskinen ælte i 10 minutter til dejen "slasker" op af siderne på røreskålen. Dejen er lidt våd, men det skal den være.
Lad dejen hæve i 2 timer eller til dobbelt str. Min dej hæver altid i en stor plastbeholder med låg.
Dejen hældes ud på bordet i lidt mel og deles i to.Brødet skal spændes op, det vil sige, at du tager den ene hånd og ligger den oven på brødet og trækker hånden ind under brødet, så dejen trækkes med, dette gøres på alle fire sider. Dejen formes i den ønskede facon og lægges på bageplade beklædt med bagepapir. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.Brødet skal efterhæve i 30 minutter på bagepladen overdækket. Brødet snittes i overfladen i et pænt mønster, eller bare et par tværgående snit.
Bages 30-40 minutter alt efter ovn.