Go Back

Forb. tid30 minutter
Tilb. tid23 minutter
Antal: 16

Ingredienser

Banan Bar:

  • 3 stk Overmodne bananer, moset
  • 3 stk Æg
  • 2 dl Havregryn
  • 1 dl Hampefrø
  • 1 dl Solsikkekerner
  • 1 dl Sesamfrø
  • 1 dl Mandler, hakket
  • 1 dl Mørke chokolade knapper eller hakket. Jeg bruger Callebaut
  • 1 dl Tørret tranebær
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Kardemomme Kan udelades
  • 3 spsk. Ahornsirup

Pynt:

  • 200 g Mørk chokolade Jeg bruger Callebaut
  • 2 spsk. Sesamfrø

Sådan gør du

Banan bar:

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Mos bananerne med en gaffel
  • Pisk æggene i med gaflen.
  • Hak mandlerne
  • Hak chokoladen
  • Tilføj resten og rør det sammen med en grydeslev.
  • Læg et stykke bagepapir i en bradepande, 1/2 størrelse af ovnens bradepande.
  • Kom dejen i og tryk dejen let.
  • Drys med sesamfrø
  • Bages ca. 30 min
  • Afkøles på bagerist
  • Skær ud i passende stykker.
  • Læg et stykke bagepapir klar på bordet.
  • Temperer chokoladen og dyp bunden af bananbaren i.
  • Sæt baren på bagepapir, så chokoladen kan sætte sig.
  • Pynt med chokolade streger ind over barrene.
  • Opbevares i en tætsluttende boks.