Kom husblas i koldt vand i 10 min.
Flæk vaniljestangen, tag kornene ud og mas dem sammen med lidt sukker.
Solbær, sukker, vanilje og citronsaft kommes i en gryde og koger ved mellem varme 5-8 min.
Blend solbærmassen og purer den igennem en sigte.
Knug vandet af husblassen og opløs husblassen i solbærmassen.
Sæt på køl eller frys.
Når massen er afkølet vendes den sammen med yoghurt, med en dejskraber.
Pisk fløden til let skum og vend den i solbærmassen med en dejskraber.
Hent formene i fryseren.
Kom en spiseskefuld solbærmousse i hvert hjertehul.
Bank formen let, så overfladen er helt plan.
Sat på frys til dagen efter.
Næste dag tages alle de fine moussehjerter ud, sattes på en plade og tilbage i fryseren.
Vask hjerteformene af i varmt vand.
Slå formen ned i bordet, så det overskydende vand bankes af. De skal ikke tørres med viskestykke.