Go Back

Forb. tid30 minutter
Samlet tid28 minutter
Antal: 4

Equipment

  • "Sutteflaske"

Ingredienser

Pandekagedej:

  • 3 stk. Æg
  • 3 dl Sødmælk
  • 175 g Hvedemel
  • 75 g Sukker
  • 1/4 tsk. Salt
  • 1/2 tsk. Stødt kanel
  • 1/2 tsk. Stødt kardemomme
  • 25 g Kakao
  • 25 g Smeltet smør
  • Smør til panden

Servering:

  • Ahornsirup
  • Mynte

Sådan gør du

Spaghetti pandekager.

  • Pisk æg med 1/2 af mel.
  • Pisk mælken ind i.
  • Tilsæt resten og pisk til dejen er klumpefri.
  • Kom massen på en "sutteflaske" altså en flaske der ligner en ketchup/remoulade flaske.
  • Varm panden godt op og kom en smule smør på.
  • Lav tynde cirkler/spiraler med sutteflasken. Start ude i kanten og arbejd dig ind mod midten.
  • Når spaghetti pandekagen er godt brunet, vendes den om med 2 gafler.
  • Det er umuligt, at vende, som en almindelig stor pandekage, men det gør ikke noget. Rod lidt rundt i pandekage strimlerne, til de er færdigbagte.
  • Der vil blive en mørk og en lys side.
  • Læg spaghettierne på en tallerken, når de er færdige og gentag

Servering:

  • Læg dine spaghetti strimler på en tallerken, som var det spaghetti.
  • Hæld ahornsirup over og pynt med mynte.
  • Velbekomme