Når dejen er færdig hævet vendes dejen ud på køkkenbordet i lidt mel.
Rul dejen ud med en kagerulle til 30x40 cm
Skær firkanter af dejen 10x10 cm
Læg en stor skefuld vanilje nutella creme på hver firkant.
Tag de 4 spidser og saml dem.
Luk de 4 sider hele vejen , klem dem godt sammen, så der ikke er nogen huller. Fyldet skulle gerne blive inden i.
Vend bollen om og spænd den op.
Læg bollerne på en bageplade med bagepapir.
Kom 3 dl kogende vand i en skål og sæt skålen ind ovnen.
Sæt pladen med bollerne oven over skålen. Luk ovnlågen.
Lad bollerne efterhæve i 30 min.
Tag pladen med bollerne ud.
Opvarm ovnen til 200 grader.
Pensel bollerne med et sammen pisket æg.
Bages midt i ovnen ca. 20 min.
Bollerne afkøles på en bagerist.