Rør æggeblomme med hjortetakssalt
Rør potaske med vand
Ælt det sammen med resten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Kom lidt hvedemel på bordet og rul dejen ud i ca, 1/2 cm tyk
Udstik runde bunde med udstikkeren.
Læg bundene på et stykke bagepapir med god afstand, på en bageplade.
Saml dejen og rul ud igen.
Er der rester tilbage bages de med og gemmes til senere.
Bages i midten af ovnen ca. 8 min.
Tryk let på midten af bunden med en finger, efterlader den et aftryk, skal bundene bages lidt mere.
Tag bundene ud af ovnen, stænk et viske stykke med vand og læg bundene lag på lag i viskestykket og kom det hele i en stor frysepose eller en stor plastbøtte.
Gemmes i køleskabet 2-3 dage.
Bundene er hårde når de er bagte og skal på køl for at trække fugt og blive lækre bløde.