Go Back

Forb. tid30 minutter
Samlet tid30 minutter

Ingredienser

  • 500 g Chokoladekage rester
  • 200 g Hindbærsyltetøj
  • 1/2 dl Rom
  • 100 g Smeltet mørk chokolade
  • 100 g Revet marcipan

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en røreskål og rør sammen.
  • Eller ælt alt sammen med hænderne.
  • Smag massen til med mere syltetøj, hvis den skal være mere sød.
  • Smag massen til med mere rom, hvis du syntes.
  • Massen kan tilsættes 2 spsk. kakaopulver hvis du har 1/2 chokoladekage og 1/2 lyskage.
  • Husk at din masse skal smage, som du bedst kan li`.
  • Stil massen på køl en halv time, så er den nemmere, at arbejde med.
  • Herefter er det op til dig om massen skal blive til romkugler, træstammer eller noget tredje.
  • Jeg har lavet mumier af min masse. ved at lave lange marcipan strimler og vikle dem omkring massen. Sat øjne på.
  • Skal mumierne være lidt ulækre, så lav et lille hul, kom lidt hindbærsyltetøj i og tril små orme af marcipan.
  • Tilføj skeletdele.